Mærker Der er 11 mærker

 • Cassiopeia

  Prisrigtigt
  modetøj
  siden 1998

  Cassiopeia er kvalitetstøj til prisbevidste
  og moderigtige kvinder.

  Cassiopeia har eksisteret siden 1998, og henvender sig til moderigtige kvinder fra str. 42-56.

  Priserne fra Cassiopeia er altid i den billigere ende, og det kan vi god li, da vi synes det er sjovere at købe billigt og så skifte lidt oftere.


 • Cat & Co.

  Dansk Accessori & Tøj firma - p.t. beliggende i Haslev.

  Cat & Company blev stiftet af Catharina Tilde Frederiksen år 2009, og firmaet har været i rivende udvikling siden sin start. Der sælges i dag mode og design til hele det Scandinaviske marked og dele af Europa, og hovedkontoret ligger i Haslev.

  Kollektionen henvender sig til kvinder i alderen 18-60 år og består af tøj, sko og accessories. Det er funktionelt, god kvalitet og rimelige priser. Der udkommer 6 kollektioner årligt, og Cat & Co er kendt for sin trendy stil, hurtige levering og gode service.

 • Deluca

  Deluca er et dansk firma som producerer tøj til kvinder - hos xlpiger.dk har vi kun valgt tøj fra str. 40/42 - 54/56

 • Veto

  Veto er et dansk mærke som har været på markedet i rigtig mange år.

  Veto's helt klare force er deres bukser, som er rigtige gode til xlpiger.

 • We love london

  Hos XLpiger.dk kan vi godt li' at skille os lidt ud fra mængden - der er masser af storpige butikker på nettet som sælger de samme ting - så derfor har vi - udover at vi også sælger det samme som de andre - forsøgt os udover landegrænsen.

  I London støder vi af og til på ngoet storpige tøj - vi afprøver lidt forskelligt da størrelserne ofte kan variere  - men lige præcis derfor har vi indført en skema til hver dessin så du kan se hvilken str. der passer dig.

 • We love Paris

  Vi tager tit til Paris og finder spændende varer, så vil du være sikker på at naboen ikke har det samme som dig, så er det her det sner.

  Paris-modellerne er tit TU= OneSize, men husk på det er storpige-one size - og i samtlige tilfælde vil du altid kunne se på vores varekort målene på varen så du kan vurdere om størrelsen vil passe dig.

  Udover tøj så finder vi masser af tasker og tørklæder i Paris, da priserne her er på niveau med de Danske, men varerne er unikke.

  Generelt for varer købt i Paris er det at vi kun køber meget lidt hjem af hver dessin så man ikke har det samme som naboen.

 • Yppig

  Yppig. er et dansk modemærke med international stil. Yppig. repræsenterer og hylder en stærk, stilsikker kvinde med former, der er med på moden og alligevel tør vise lidt kant.

 • Zhenzi

  Kompagniet af 1991 - er firmaet som står bag storpige mærket Zhenzi.

  Zhenzi er prisbilligt og moderigtigt tøj til plus pigen fra str. 42 - 56.

 • Zizzi

  Zizzi - Nordens største og hurtigst voksende fashion-kæde til kurvede kvinder.

   

  Zizzi er en veletableret butikskæde, som leverer modetøj til en fornuftig pris og kvalitet til kvinder i plus size segmentet (str. 42-56).

  Zizzi er klart markedsledende i Skandinavien med over 110 butikker og et stærkt brandkendskab blandt vores målgruppe på de skandinaviske markeder. På mindre end 10 år er der blevet etableret mere end 110 butikker, og der kommer fortsat nye butikker til hver måned.

  Successen blev grundlagt med lanceringen af de første ZIZZI kollektioner i år 2000 på modemessen i København. Kollektionerne var udviklet på basis af tæt kontakt til kunder og slutforbrugere og blev en umiddelbar succes. De blev i første omgang distribueret engros via danske multibrand-butikker, og allerede i 2002 blev den første Zizzi konceptbutik etableret via en dansk franchisepartner.

  Zizzi Kæden ejes af Ball Group koncernen, som oprindelig er udsprunget af en dansk familieejet virksomhed, der var baseret på engroshandel med danske multibrand-butikker inden for standard size segmentet (op til str. 42). Også i dette segment er Ball Group kendt som en velrenommeret leverandør af egne modebrands i en god kvalitet.

  Virksomheden har hovedkontor i Billund samt egne kontorer i Norge og Sverige. Herfra serviceres de mere end 100 Zizzi konceptbutikker samt over 1.000 detailkunder for samtlige brands.

  0 varer